Wie zijn wij?

VC SERVICES BELGIE, uw professioneel luchthavenvervoer vanuit Limburg, Kempen, Vlaams-Brabant, Luik en Nederlands Limburg.

Wie zijn wij?

Als dynamisch en groeiend bedrijf met ruime ervaring in het personenvervoer staan wij in voor uw luchthavenvervoer op maat.

Wagenpark

Voor uw maximaal comfort beschikt ons wagenpark over recente en prima onderhouden voertuigen voor 1 tot en met 8 personen, compleet uitgerust met airconditioning, perfecte zit- en beenruimte en beveiligingssystemen.
We beschikken tevens over de nodige aansluitingen in onze wagens om uw smartphone, tablet of laptop op te laden.

GECERTIFICEERDE MAATSCHAPPIJ

Uw veiligheid primeert voor ons! Wij beschikken over een VVB-vergunning uitgereikt door de stad Hasselt. Al onze voertuigen zijn grondig gekeurd voor gebruik. Kortom, VC Services verzekert u een veilig begin én einde van uw rit.

ERVAREN CHAUFFEURS

Onze opgeleide én meertalige chauffeurs zijn klantvriendelijk en punctueel. Zo bent u zeker van een rit zonder stress.

KLANTGERICHTE SERVICE

Via onze eenvoudige reservatieprocedure regelen onze kantoormedewerkers uw luchthavenvervoer naar wens. Bij vragen of problemen kunt u steeds bij hun terecht tijdens de kantooruren.
Buiten de kantooruren verzorgen wij een permanentiedienst van 24/7 voor urgente situaties via ons noodnummer (011/96 39 66 – aanwijzingen van de telefooncentrale volgen).

Een 20-tal minuten voor de komst van uw chauffeur wordt u verwittigd per SMS, zowel bij het ophalen als het afhalen.

Wij volgen uw actuele aankomsttijd op en wachten u na landing op aan de afgsproken plaats met het logo “ VC SERVICES” of uw bedrijfslogo.

Voor de allerkleinsten voorzien wij graag de gepaste kinderstoel (keuze uit 4 modellen), zonder supplement, zolang de voorraad strekt.

Wij bieden de laagste prijs voor standaard luchthavenvervoer. Individueel transport per klant mogelijk tegen een meerprijs van 15 euro per rit.

INTERESSE IN ONZE DIESTEN?

Reserveer dan tijdig uw luchthavenvervoer! Wie het eerst bestelt, wordt als eerste bediend!